Για Πελάτες Χονδρικής Επισκεφθείτε μας στο e-gerakis.gr
ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΕΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΕΣ
ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ
 0,00€
ΚΑΛΑΘΙ ΑΓΟΡΩΝ
  Το καλάθι σας είναι άδειο.
» Αρχική » ΓΑΜΟΣ » ΠΟΤΗΡΙΑ » ΠΟΤΗΡΙΑ ΚΡΑΣΙΟΥ
https://www.keradiko.gr

RCR Κρυστάλλινο Ποτήρι Κρασιού Timeless (σετ 6 τεμαχια)

Κωδ.: 
111434
 
-17%

RCR Κρυστάλλινο Ποτήρι Κρασιού Timeless (σετ 6 τεμαχια)

Κωδ.: 
111434
 
 
54,00€    45,00€
spin
Τεμ.:
spin
ΑΓΟΡΑ
Περιγραφή
230 ml
  • Σήμερα η παράδοση των προϊόντων τραπεζαρίας από υψηλής ποιότητας γυαλί συνεχίζεται από ένα μεγάλο αριθμό εταιρειών, αλλά ο ηγέτης είναι η RCR, που ανέπτυξε το Luxion, την πρώτη πραγματική εναλλακτική λύση στον κλασικό κρύσταλλο.
    Η RCR επικεντρώθηκε πάντα στην καινοτομία, και τα εργαστήριά της έχουν πλέον αναπτύξει μια νέα γενιά Luxion, ένα κρύσταλλο πραγματικά καινοτόμο και εξαιρετικά καθαρό.
    Tα βασικά χαρακτηριστικά αυτού του γυαλιού είναι η λάμψη, η διαφάνεια, η ελατότητα, η υδρολυτική αντοχή και η αντοχή στο πλυντήριο πιάτων. Η Luxion είναι το λαμπρότερο υλικό μεταξύ κρυστάλλων. Η αξία αντανάκλασης του είναι υψηλότερη από εκείνη οποιουδήποτε άλλου ανταγωνιστή.
    Το Luxion είναι ένα εξαιρετικά διαφανές γυαλί και συμμορφώνεται με τα ισχύοντα πρότυπα. είναι ο πιο διαφανής κρύσταλλος στην αγορά και διατηρεί όλα τα χαρακτηριστικά οποιουδήποτε περιεχομένου και δεν αλλάζει τις γεύσεις. 
    H Luxion είναι επίσης ένα εύκολο υλικό. τις ουσίες που προέρχονται από το τιτάνιο, χαλαζία και αλουμίνιο και η ειδική θερμική διαδικασία στην οποία υποβάλλεται προσφέρει φωτεινότητα και ανθεκτικότητα. Έτσι, είναι ιδανικό για χρήση στην επαγγελματική τροφοδοσία όπου τα σκεύη πρέπει να χρησιμοποιηθούν για μεγάλο χρονικό διάστημα, πολύπλευρος, εύκολο να πλύνετε τα πλυντήρια πιάτων ακόμη και για μια σειρά κύκλων. 
    Το Luxion επιτρέπει τη χύτευση πολύπλοκων και ακραίων μορφών, η οποία εκτιμάται από τους κατασκευαστές. έχει σχεδιαστεί για να αντέχει εύκολα σε όλους τους τυπικούς κύκλους κατεργασίας, μια βασική ποιότητα για όσους χρησιμοποιούν ημιτελή αντικείμενα από αυτό το υλικό.


Έχετε δει πρόσφατα
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΑΣ
σε όλη την Ελλάδα με SPEEDEX & ΕΛΤΑ courier
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΩΝ
2310 243 043
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
ΑΣΦΑΛΕΙΣ ΣΥΝΑΛΛΑΓΕΣ
© 2022 - keradiko.gr - Κατασκευή Eshop by infocus
Back To Top
34
gr
https://www.keradiko.gr
COOKIE DIALOG